Η γυναίκα του Βιεϊρίνια του χάλασε τη μεταγραφή

Σερσέ λα φαμ, θα μπορούσαν να λένε οι Ουκρανοί. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βελτίωσε τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ στο τελευταίο τέταρτο της σεζόν και αμέσως, η Ντιναμό Κιέβου εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας SportDay, η ουκρανική ομάδα, η οποία τερμάτισε τρίτη φέτος στη Vyscha Liga, θέλει να επανακτήσει τα πρωτεία στη χώρα και στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης του ρόστερ, πρόσφερε στη Βόλφσμπουργκ "ζεστά" 7 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Παρότι ο Βιεϊρίνια υπολογίζεται πλέον ως μέλος του βασικού ρόστερ των "Λύκων", οι Γερμανοί είδαν με καλό μάτι την πρόταση και κάλεσαν τον ποδοσφαιριστή να τους πει τη γνώμη του. Ο Βιεϊρίνια επιφυλάχθηκε να απαντήσει καθώς ήθελε να το συζητήσει με τη σύζυγό του, Βάσω.

Στο σπίτι, όμως, έγινε το "έλα να δεις". Στην πρόταση του Πορτογάλου να μετακομίσουν στο κρύο Κίεβο, η Βάσω ήταν κατηγορηματικά αρνητική, τόσο πολύ, που του είπε ότι αν δεχτεί την πρόταση, εκείνη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν είχε πλέον και πολλά περιθώρια. Επέστρεψε στα γραφεία της ομάδας της Βόλφσμπουργκ και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση. Ντιναμό Κιέβου γιοκ, λοιπόν, ελέω συζύγου!