Πλησιάζει ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Η διοίκηση του Αμβούργου ξεκαθάρισε στον Μάρκους Μπεργκ πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, με την ομάδα της Γερμανίας να περιμένει προτάσεις για τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Όλιβερ Κράιτσερ, είχε συνάντηση με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για το πλάνο της νέας χρονιάς, με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται μέσα σε αυτούς.

Ο Κράιτσερ, ξεκαθάρισε στους παίκτες πως δεν υπολογίζονται και εφόσον μείνουν στο σύλλογο, θα προπονούνται με τη δεύτερη ομάδα. Στη συνέχεια τους ζήτησε να φέρουν προτάσεις αν θέλουν να αποδεσμευθούν, με το μπαλάκι πλέον -όσον αφορά την υπόθεση του Μπεργκ- να περνάει στον μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού που χειρίζεται την υπόθεση.

Νωρίτερα, γερμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στο Αμβούργο, από την οποία όμως οι Γερμανοί δεν είναι ικανοποιημένοι αφού προσφέρεται ποσοστό μεταπώλησης και όχι οικονομικά ανταλλάγματα. Οι πράσινοι δεν επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, με την υπόθεση πάντως να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ειδικότερα μετά τη σημερινή εξέλιξη στις  τάξεις της γερμανικής ομάδας.

Πηγή: novasports.gr