Πλέι-οφ Football League: Ντέρμπι στο Αγρίνιο με φόντο την κορυφή

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (20:00) για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League, στο ματς που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για το ποια ομάδα θα βρεθεί του χρόνου στη Superleague.

Μπορεί να ακολουθούν ακόμα τρεις αγωνιστικές (μετά το πέρας της σημερινής) αλλά ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία καθιστά το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου των πλέι οφ με πέντε βαθμούς και αν υπάρξει νικητής, τότε αυτόματα αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα στην υπόθεση προβιβασμός.

Ο Μάκης Χάβος είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν επιτυχώς την προπόνηση του Σαββάτου, χωρίς απρόοπτα. Στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου συμπεριλήφθηκε και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, παρά το γεγονός πως δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο, με τους φιλάθλους του Παναιτωλικού να αποτελούν ένα πολύ σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τους για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η αποστολή:

Τακίδης, Τσάπαλος, Κούσας, Σμίλτος, Ιωάννου, Μπακάκης, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Μπελόν, Τζούνιορ, Κουτσοσπύρος, Μουμίν, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, Μεταξούλης, Σίσιτς

Το γεγονός πως οι Μπρέσκα και Καρράς βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου (παρά το ότι δεν είναι 100% έτοιμοι) γεμίζει σίγουρα με ικανοποίηση τον Γιώργο Βαζάκα.

Οι Βολιώτες δεν θα είναι απογοητευμένοι αν φύγουν από το Αγρίνιο ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση.

Οι απουσίες των Κωστούλα, Σταυράκη, Κόμνου, Χατζηπαντελίδη, Γουσούλη και Μπακαγιόκο είναι αυτές που καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Η αποστολή:

Γκίτκος, Ρόκας, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Γόγολος, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος.

Πηγή: novasports.gr