“Η ΑΕΚ χρειάζεται εμφύλιο πόλεμο”

Ο Θωμάς Μαύρος δήλωνε πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του, τη μεγάλη του αγάπη για την ΑΕΚ. Μετά την αποχώρησή του από την ομάδα έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου εξέφρασε την πικρία του για την απόφαση της διοίκησης να τον “απομακρύνει” από την αγαπημένη του ομάδα, ενώ επιτέθηκε κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά κατά του διευθύνοντος συμβούλου, Ανδρέα Δημητρέλου.

Θέλησε μάλιστα, να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από την προεδρία του συλλόγου. “Η ιστορία με τον Βλάχο έγινε για να "φάνε" τον Μαύρο, να μην κάνει δικό του Δ.Σ. και αρχίσει να ψάχνει”, τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.Για μία ακόμα φορά εξέφρασε τα αισθήματά του για την ΑΕΚ αναφέροντας ότι κάποιοι πρέπει να φύγουν: “Η ΑΕΚ χρειάζεται εμφύλιο πόλεμο, όσοι την αγαπάμε πρέπει να ενωθούμε για να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι και να καθαρίσει η ΑΕΚ”.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα και τον ίδιο το καλοκαίρι. «Χωρίς τη συμμετοχή τους δεν θα υπήρχε αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ», τόνισε με έμφαση.