Η Εθνική έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της στη Λιθουανία

Στη Λιθουανία βρίσκεται από το μεσημέρι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, η οποία την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο χώρα στο "LFF Stadium" του Βίλνιους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προσγειώθηκε στη λιθουανική πρωτεύουσα στη μία το μεσημέρι, ύστερα από εξαιρετική πτήση διάρκειας τριών ωρών. Εκτός του διοικητικού συμβουλίου, με την αποστολή ταξίδεψε και ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο καιρός στη χώρα της Βαλτικής είναι πολύ καλός, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου, όμως η υγρασία επιτείνει την αίσθηση της ζέστης.

Ο Τύπος της χώρας απουσίαζε από το αεροδρόμιο κατά την άφιξη των διεθνών, οι οποίοι έφυγαν γρήγορα για το ξενοδοχείο τους προκειμένου να κερδίσουν μερικές ώρες ξεκούρασης πριν την απογευματινή, τελευταία προπόνηση (18:15).

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:45. Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή μετέχουν οι Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Γκέκας.