Football League: Νίκη και πρώτη θέση ορέγεται ο Παναιτωλικός

Ως ευκαιρία να βρεθεί ακόμα και στην πρώτη θέση των πλέι-οφ της Football League βλέπει ο Παναιτωλικός το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή για τη δεύτερη αγωνιστική του θεσμού. Δύσκολη τα πράγματα σε περίπτωση ήττας για τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Αγρινίου στοχεύει στην πρώτη της νίκη στα πλέι-οφ, αφού σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν νικήσει τη Νίκη στο μεταξύ τους ματς, τότε η ομάδα του Χάβου θα βρεθεί (σε περίπτωση που κατακτήσει τους τρεις βαθμούς) θα πάρει κεφάλι στη βαθμολογία.

Σημαντικό βοήθημα σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι για την ομάδα του Αγρινίου οι επιστροφές των Σίσιτς και Σφακιανάκη. Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκόλια, Μπόγιοβιτς και Στεφανάκο.

Η αποστολή:

Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ, Μουμίν, Μπακάκης, Φαβάλι, Μπελόν, Καμαρά, Τσάπαλος, Μεταξούλης, Πασάς, Κουτσοσπύρος, Δάρλας, Ιορδανίδης, Σίσιτς, Σφακιανάκης

Την υπέρβαση ψάχνει από την πλευρά του ο «Γηραιός», που σε περίπτωση μη νίκης, μένει αρκετά πίσω στην υπόθεση άνοδος. Οι Ηρακλειδείς άλλωστε γνώρισαν την ήττα στην πρώτη αγωνιστική στο «Καυτανζόγλειο» από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1, μετρώντας αυτή τη στιγμή μόλις έναν βαθμό.

Οι Σαββίδης και Ουκάρ είναι οι δύο επιστροφές για λογαριασμό του Σίνισα Γκόγκιτς, που πλην των Παληγεώργου και Τάι, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή:

Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Γεωργίου, Λόπεθ, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Σαράφογλου, Παπαστεριανός, Ισαάκ, Παληγεώργος Χ., Φερνάντεζ, Σουλίδης, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Σαββίδης, Ουκάρ.

Πηγή: novasports.gr