Το ντέρμπι-“μίσους” του Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου συναντώνται για τρίτη φορά φέτος, με τις ομάδες πλέον να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League.

Ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός, απολαμβάνει την πρωτιά της βαθμολογίας, αφού μετά τη νίκη του στη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή με 1-0, μετράει τέσσερις βαθμούς.

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κωστούλα, Σταυράκη, Κόμνο, Χατζηπαντελίδη και Μπακαγιόκο, με τις απουσίες τους όμως να είναι αρκετές μέρες γνωστές.

Η αποστολή:

Γκίτκος, Ρόκα, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Γόγολος, Καπετάνος, Γουσούλης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος

Η Νίκη Βόλου από την άλλη, δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, ενώ τα πράγματα ίσως αποδειχθούν καταστροφικά σε περίπτωση ήττας, αφού από τη δεύτερη αγωνιστική θα έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Το εντός έδρας 1-1 με τον Παναιτωλικό την πρώτη αγωνιστική, υποχρεώνει τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη, να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Τα καλά νέα για τον τεχνικό της ομάδας της Νέας Ιωνίας, είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή:

Βούρας, Καρακούτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ψιάνος, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Χατζής, Κυριάκος, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Ριζογιάννης, Παππάς, Λαλίν, Φλίγκος, Τζιώρας, Πιτταράς.

Πηγή: novasports.gr