Άρωμα νοθείας στο παιχνίδι των Γιαννιτσών με την Καλλονή

Ένα ακόμα ύποπτο παιχνίδι εντόπισε και επεσήμανε η UEFA, καθώς στο μικροσκόπιό της βρέθηκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τη νεοφώτιστη στη Super League, Καλλονή.

Τα κρούσματα ύποπτων αγώνων στην Football League αυξάνονται, καθώς η ΟΥΕΦΑ εντόπισε και τρίτο ύποπτο παιχνίδι. Αυτή την φορά στο μικροσκόπιο των “κακών” της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μπήκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Καλλονή.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η τρίτη, η οποία τραβάει την προσοχή της Ευρωπαίκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, και χαρακτηρίζεται ύποπτη σε ό, τι αφορά τα στοιχήματα που παίχτηκαν για το συγκεκριμένο αγώνα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαϊου στα Γιαννιτσά και έληξε με νίκη της Καλλονής 0-3, με την απόδοσή του να πέφτει από το 1,60 στο 1,17.

Η ανακοίνωση της Football League:

“Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ που διεξήχθη στις 22/5/2013.

Ο Πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Οργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος”.