Πονοκεφαλιάζει για τον Τοροσίδη ο Σάντος

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει Λιθουανίας, με τον άσο της Ρόμα να αναμένεται να μπει από την Τρίτη σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Τοροσίδης ακολούθησε ουσιαστικά πρόγραμμα επανένταξης, αφού έχουν περάσει δύο εβδομάδες απ' όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν σε συλλογικό επίπεδο.

Χαλάρωμα έκαναν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Σαλπιγγίδης και Κατσουράνης, καθώς μέχρι χθες έπαιζαν με τον "δικέφαλο του Βορρά" στα πλέι-οφ της Superleague. Με την παρουσία τους μάλιστα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά και οι 21 ποδοσφαιριστές της Εθνικής που έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής (7/6) στο Βίλνιους ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος δούλεψε αρκετή ώρα με τους υπόλοιπους παίκτες στην τακτική, με έμφαση στην πίεση και στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Όταν δε, χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες, με τους θεωρητικά βασικούς ήταν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Βύντρα, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Γκέκας και Σαμαράς.

Στην άλλη ομάδα βρέθηκαν οι Σηφάκης, Βόκολος και Μανιάτογλου (βοηθός και μεταφραστής του Σάντος αντίστοιχα), Χριστοδουλόπουλος, Τζαβέλας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φορτούνης, Νίνης και Μήτρογλου. Στο ημίχρονο, ο Φορτούνης άλλαξε ομάδα με τον Μανωλά.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα γίνει στην Τερψιθέα στην Άνω Γλυφάδα σε γήπεδο με πλαστικο χλοοτάπητα για να πάρουν γεύση οι διεθνείς, καθώς στο Βίλνιους το γήπεδο είναι πλαστικό. Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στον Άγιο Κοσμά, τη στιγμή που και οι δύο θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Πηγή: novasports.gr