Παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο της ΑΕΚ

Σε νέες φουρτούνες βάζει την ΑΕΚ το θέμα προπονητή. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος κινείται σπασμωδικά. Πιθανότατα δεν περίμενε να είναι τόσο δύσκολο να δεχτεί προπονητής να αναλάβει την ομάδα. Κι όλα αυτά ενώ οι προπονήσεις και οι υποχρεώσεις τρέχουν...

Δικαιώνεται ο Θωμάς Μαύρος; Πάντως, ο Βαγγέλης Βλάχος δεν ήθελε να αποχωρήσει. Αν ο Άγγελος Αναστασιάδης "έριξε πόρτα" στην Ένωση επειδή συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του, η πρόταση και μόνο στον Τραϊανό Δέλλα ήταν "φάουλ". Ο "Κολοσσός" δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα για να αναλάβει την ομάδα και ο μάνατζέρ του μαζί με το Δημητρέλο επιδόθηκαν σε ένα... κυνήγι μαγισσών αραδιάζοντας ονόματα για βοηθούς του Δέλλα που θα έχουν όμως το δίπλωμα άσκησης επαγγέλματος. Η συζήτηση σταμάτησε στον Ντανιέλ Μπατίστα, όμως ο Τραϊανός έκανε πίσω. Το όνομά του θα επανέλθει τα επόμενα χρόνια για την Ένωση.

Η λύση Μαρίνου Ουζουνίδη δεν προχώρησε. Ο 43χρονος Αλεξανδρουπολίτης τονίζει ότι ουδείς από την ΑΕΚ επικοινώνησε μαζί του. Ο Χουάν Κάρλοες Γκαρίδο έχει το... μειονέκτημα ότι τον πρότεινε ο Βασίλης Τσιάρτας, που ήδη αποτελεί παρελθόν. Μέσα στα πιθανά ονόματα βρίσκεται ο Κρις Κόουλμαν, ο Ουαλός που βρέθηκε πέρσι στον πάγκο της Λάρισας και έχει προταθεί από το γυμναστή Νίκο Κοτσοβό, με τον οποίο διατηρούν άριστη σχέση.

Προτάθηκε ακόμη και ο Μίλινκο Πάντιτς. Για να αναλάβει, πρέπει να παραιτηθεί από τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, διότι διαφορετικά η ΑΕΚ δεν έχει χρήματα να του σπάσει το συμβόλαιο. Οι αρμοδιότητες όμως και οι ενασχολήσεις του στην Ισπανία (συμβόλαιο σκάουτερ, γραφείο μάνατζερ) καθιστούν αδύνατη την περίπτωσή του.

Στην παρούσα φάση, ο Μάκης Χάβος αποτελεί το πρώτο φαβορί όσο ακόμα ο Δημητρέλος προτιμά προπονητή που να μιλά ελληνικά. Είναι άλλωστε αυτός με το φθηνότερο κασέ.