Το λάτιν παζάρι της Primera Division

Η απόκτηση του Νεϊμάρ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για μια νέα κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεταγραφικό παζάρι που έπεται.

Η αλλαγή στρατηγικής και η ανανέωση που έχουν ανακοινώσει ότι θα επιχειρήσουν οι Καταλανοί, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκαταλαμβάνουν, ως γεγονότα μαζί, ένα "καυτό" καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο "αιώνιες" του Clasico.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να απαντήσει στους μπλαουγκράνα με μια μεταγραφή στη γραμμή κρούσης της, ανάλογη με αυτή του Νεϊμάρ.

Στα 47 εκατομμύρια ευρώ τιμολογεί τον Ουρουγουανό φορ Λουίς Σουάρεζ η Λίβερπουλ και οι μερένγκες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, η Ρεάλ φέρεται να έχει αποφασίσει να στραφεί σε ποδόσφαιρο με περισσότερα... λατινογενή χαρακτηριστικά, μετά τη φυγή του Μουρίνιο.

Η ομάδα του τελευταίου ήταν μεν εντυπωσιακή, αλλά είχε ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Το... λάτιν στοιχείο, που κομίζει με την έλευσή του στην Ισπανία ο Νεϊμάρ, μοιάζει να είναι η νέα μόδα...