Δοκιμάζονται οι Αρκάδες κόντρα στον “Άγιαξ της Ηπείρου”

Πολλά τα προβλήματα που έχει ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο των Ζωσιμάδων για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague.

Το πρόβλημα για τους Γιαννιώτες είναι η 25ημερη απραξία τους, αλλά στον αντίποδα, το επιχείρημα είναι ότι το κλίμα στο σύνολο του Γιάννη Χριστόπουλου είναι άριστο και όλοι σέβονται και ακούν κατά γράμμα τον προπονητή. Δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Κεϊτά.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη κερδίσει φέτος μια φορά στα Γιάννενα. Μπορεί οι κ.κ. Καϋμενάκης και Μπάκος να δήλωσαν ότι "θα κάνουμε τον Αστέρα μας ισχυρότερο από τη νέα σεζόν", ωστόσο, ομάδες σαν τους Αρκάδες είναι μεν φιλόδοξες, αλλά δεν είναι έμπειρες για να ξεπεράσουν αμέσως τέτοια σοκ, όπως αυτό το σαββατιάτικο με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις, πέραν του Κάφα, για τους Αρκάδες προέκυψαν και οι απουσίες των Περόνε, Μπαρτολίνι και Πιπίνη, ενώ και ο Κουρμπέλης δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη και να έρθουν τα πάνω-κάτω από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague.