Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Τίγρη

Στην τελική ευθεία μπήκε και επισήμως η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. 

Το κρίσιμο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής -μέσω της οποίας θα κινηθούν οι διαδικασίες για το γήπεδο και στην οποία θα καταλήξει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε περίπτωση πτώχευσης- αποφάσισε τη διενέργεια των εκλογών στις 9 Ιουνίου. 

Κάτι που έγινε κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η πλευρά των Κοτσάτου-Μελισσανίδη διαμέσου του συνεργάτη τους, Αλέξη Αλεξίου και το οποίο αποσκοπεί φυσικά στο να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά εν τω μεταξύ η κατάσταση στην ΠΑΕ. 

Κι αυτό διότι η αδυναμία της Γενικής Συνέλευσης ν’ αποφασίσει πτώχευση στις 14 Μαΐου (δεν υπάρχει στα θέματα ημερήσιας διάταξης) θα μεταθέσει τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, εφόσον φυσικά αυτή ληφθεί, σε επόμενη Γ.Σ. που θα γίνει αρχές Ιουνίου. 

Θέλοντας, λοιπόν, να υπάρχει οριστική κατάληξη στο θέμα της εταιρείας και να γνωρίζει ακριβώς το εκλογικό σώμα της Ερασιτεχνικής τι θα κρίνει με την ψήφο του, η πλευρά των Κοτσάτου-Αλεξίου (που υποστηρίζεται από τον Μελισσανίδη) ζήτησε και κατάφερε τελικά οι εκλογές να οριστούν στις 9 Ιουνίου -και όχι στις 26 Μαΐου ή τις 2 Ιουνίου, που επίσης έμοιαζαν πιθανές ημερομηνίες. 

πηγή: sport-fm.gr