O θεός “απαρνήθηκε” τον Αβραάμ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, σε φιλικό προετοιμασίας, όμως ο Μίτσελ είδε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να αποχωρεί με κάκωση. Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και στην συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο διεθνής αμυντικός θα εξεταστεί και το Μεγάλο Σάββατο, προκειμένου να σχηματιστεί ολοκληρωμένη άποψη για την κατάστασή του. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εμφανίζεται καθησυχαστικό σχετικά με τη συμμετοχή του παίκτη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί των Περιστεριωτών με τα γκολ Μήτρογλου με πέναλτι και Φετφατζίδη. Ο Σουμπίνιο είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους. Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, πλην των Αριέλ Ιμπαγάσα, Κώστα Μανωλά και Λιούμπομιρ Φέισα. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι επόμενο δυο έκαναν συντήρηση.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα: Μόλις στο 4' του πρώτου 30λέπτου ο Αμπντούν κινήθηκε ωραία από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Γιαννούλη, κερδίζοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Μήτρογλου και άνοιξε το σκορ. Στο 18' ο Μοδέστο έκανε ωραίο γύρισμα από δεξιά και ο Αμπντούν πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, φάτσα με το τέρμα, αλλά δεν την βρήκε όπως ήθελε και έχασε την καλή ευκαιρία.

Στο 25' ο Σουμπίνιο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, στα όρια της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού και εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απομάκρυνση της άμυνας των "ερυθρολεύκων", κάνοντας απευθείας σουτ και ισοφαρίζοντας.

Στο δεύτερο 30λεπτο ο Ολυμπιακός άλλαξε την ενδεκάδα του. Στο 15' του δευτέρου αυτού μέρους ο Σουμπίνιο βρέθηκε σε καλή θέση, πλάσαρε, αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ δύο λεπτά μετά, στο 17' του δευτέρου 30λέπτου. Ο Φετφατζίδης πήρε την μπάλα από δεξιά, ελίχθηκε όμορφα και την έφερε στο αριστερό, μπήκε στην περιοχή και σούταρε με φάλτσο, νικώντας τον Ράντμαν και κάνοντας το 2-1.
Στην τελευταία, 20λεπτη περίοδο του φιλικού και συγκεκριμένα στο 9' αυτής, ο Τζιμπούρ πήρε ωραία την μπάλα από τον Φετφατζίδη έξω από την περιοχή, γύρισε με «φάτσα» στην εστία και σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί "Γ" της εστίας του Ατρόμητου. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση που καταγράφηκε στο φιλικό αυτό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοδέστο, Χολέβας, Αβραάμ, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Στο δεύτερο 30λεπτο αγωνίστηκαν οι Κάρολ (αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Γιαννιώτη), Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Σιόβας (αντικαταστάθηκε εν συνεχεία από τον Βουτσιώτη), Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ροντρίγκεζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Ουντότζι, Καραμάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Ναπολεόνι, Σημιτσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπάρκας.

πηγή: novasports.gr