Με 6.000 φίλους τους οι πράσινοι κόντρα στην Ξάνθη

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Μεγάλη Τρίτη αποφασίστηκε ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρουν Παναθηναϊκός και Σκόντα Ξάνθη για τον αγώνα μπαράζ της 9ης Μαϊου, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη. Οι Πράσινοι θα πάρουν 6.000 εισιτήρια για το παιχνίδι που θα κρίνει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ η Σκόντα Ξάνθη ζήτησε και πήρε 300 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της.

Η τιμή των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10? στις θύρες 1 και 2 και η διάθεσή τους θα αρχίσει από την Μεγάλη Πέμπτη. Οι φίλοι του Τριφυλλιού μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού, ενώ την ημέρα του αγώνα μπαράζ θα υπάρξει εκδοτήριο στη θύρα 1 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης αποκλειστικά για τους φίλους των Πράσινων.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση της:

"Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευση τους την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά την είσοδο τους στις θύρες με το σύστημα access control".

πηγή: novasports.gr