Διέκοψαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ για να ζητήσουν σοβαρότητα

Περίπου 150-200 οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν την πρώτη προπόνηση του Γιώργου Γεωργιάδη, ως προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, ζητώντας από τους παίκτες σοβαρότητα στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένη στις 5 μμ της Μεγάλης Τρίτης (30/4) και ήταν η πρώτη του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Γεωργιάδη. Κατά τη διάρκειά της περίπου 150-200 οπαδοί των Θεσσαλονικέων διέκοψαν την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, θέλοντας να μιλήσουν στους παίκτες.

Αυτό έγινε σε έντονο ύφος και κύριο μέρος των όσων είπαν οι οπαδοί αφορούσε τον αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο. Ο κόσμος μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, ζητώντας σοβαρότητα στη συνέχεια της σεζόν.

Ορισμένες ατάκες, που χαρακτηριστικά ειπώθηκαν, αφορούσαν ακριβώς αυτό: "Δεν καταλαβαίνετε τον κόσμο, δεν σας νοιάζει τίποτε και κανένας. Από εδώ και πέρα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και μόνο σοβαρότητα". Ο Ζήσης Βρύζας ήταν παρών στην προπόνηση, πήγε προς το μέρος οπαδών και παικτών, μίλησε με τον κόσμο χωρίς να υπάρχει ένταση.

Στην προπόνηση ήταν και ο Τσιστιακόφ, ο οποίος, όμως, δεν ενεπλάκη στο σκηνικό. Λίγο αργότερα υπήρξε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο twitter, η οποία είχε αναφορά στα όσα συνέβησαν:  "Σκληρά μηνύματα από οπαδούς στην προπόνηση. Αποδεχόμαστε χωρίς πολλά λόγια ότι υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει".

πηγή: novasports.gr