Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Γκαρσία

Ο Ντουσαν Μπάγεβιτς, είδε τον παίκτη να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά, ο Σκόνδρας, ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν προπονήθηκε. Παρόλ' αυτά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο.

Στο σημερινό οικογενειακό διπλό ο Μπάγεβιτς προτίμησε να αφήσει εκτός τρεις παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιτάνζ βρέθηκε στη θέση με το νούμερο ένα, με τον Τζαμάλ δεξιά στη θέση του τραυματία Σκόνδρα που όπως όλα δείχνουν θα είναι στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Στο κέντρο παρέμειναν οι Φυντανίδης και Λαζαρίδης, ενώ αριστερά, τον Γιαννούλη αντικατέστησε ο Επστάιν.

Στο κέντρο παρατάχθηκαν οι Ιγκλέσιας, Μπρίτο στα αριστερά και Πίτου Γκαρσία στα δεξιά, ενώ στην επιθετική γραμμή βρέθηκε ο Μπέλιτς δεξιά, ο Σουμπίνιο αριστερά και ο Κούτσι στην κορυφή.

Την τελική εικόνα για το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στη βασική ενδεκάδα θα την έχει αύριο ο Μπαγεβιτς, όπου η προπόνηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στην αποστολή της ομάδας η οποία θα καταλύσει αύριο σε ξενοδοχείο μετά την προπόνηση αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία.