Αισιοδοξία Μαύρου για το αύριο στην ΑΕΚ

Δεν φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία του παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, σε συνέντευξη που έδωσε στον Sentra 103,3 είπε ότι η αγάπη του για την ομάδα τα νικάει όλα. Τόνισε μάλιστα ότι ήξερε από την αρχή πως έχει η κατάσταση, διάλεξε όμως να ρισκάρει πιστεύοντας ότι με το χρόνο θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

Για το θέμα των επενδυτών ευχήθηκε να έχει αίσιο τέλος γιατί το οικονομικό άνοιγμα που έχει η ομάδα είναι μεγάλο και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είπε ότι είναι κάτι που το έχει αντιμετωπίσει κι εκείνος ως παίκτης, με τη διαφορά ότι τότε μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μίλησε και για το δικό του μέλλον στην ομάδα. Επεσήμανε ότι αν δεν είναι στην επόμενη μέρα θα νιώσει πικρία, αλλά θα του μείνει η ικανοποίηση ότι κάτι προσέφερε για να αλλάξει η κατάσταση. “Αυτός είναι ο Θωμάς ο Μαύρος δεν κοιτάζει τον εαυτό του αλλά την ομάδα η χαρά μου θα είναι η ομάδα να μπει στο δρόμο των επιτυχιών και να δώσει ξανά χαρά και υπερηφάνεια στους φίλους της”, είπε.

Για το αν υπάρχει ανταπόκριση από επιφανείς ΑΕΚτζήδες και αν έχει στραφεί σ’ αυτούς: «Εχουν γίνει προσπάθειες αλλά η ανταπόκριση σε οικονομικό μέγεθος δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ. Εχουν γίνει κινήσεις αλλά η εποχή είναι δύσκολη για όλους ακόμα και για μεγάλα πορτοφόλια. Δεν νομίζω ότι είμαι ικανοποιημένος αν μπορούμε να πετύχουμε την παράταση με αυτό τον τρόπο».

Επίσης, δεν δίστασε να στηρίξει τον τεχνικό Βαγγέλη Βλάχο, λέγοντας ότι συμφωνεί με τις επιλογές του, αφού η ΑΕΚ ήταν πάντα επιθετική ομάδα που διακρινόταν για τα χαφ και τους επιθετικούς της. “Αν κάποιος αμύνεται συνέχεια όταν παίζει με κάποιον μπουνιές θα τρώει συνέχεια ξύλο”, τόνισε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει την επιθυμία που νιώθει πολλές φορές να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει κι εκείνος.