Δεν τον δίνει με τίποτα!

Πέρσι το Γενάρη απασχόλησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, φέτος το καλοκαίρι έφθασε και πάλι κοντά στην ομάδα του Μουρίνιο αλλά και την Τσέλσι του Ντι Ματέο. Σωρεία δημοσιευμάτων σε ισπανικές εφημερίδες και ιστοσελίδες κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο δεν πτοείται.

"Ο κόσμος πρέπει να πειστεί ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει. Η Σάντος δεν χρειάζεται να πουλήσει παίκτες. Τα έσοδά μας δεν έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών. Η Σάντος είναι ομάδα και έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων και με τον Νεϊμάρ στη σύνθεσή μας, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε σε αυτό τον στόχο", δήλωσε ο πρόεδρος.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ωστόσο να τον διαψεύδουν. Η Σάντος, δώδεκα αγωνιστικές πριν από τη λήξη του Brazileirao, βρίσκεται μόλις στην δωδέκατη θέση με 33 βαθμούς και η πρωτοπόρος Φλουμινένσε έχει 56!

Βέβαια, ο Νεϊμάρ έχει προλάβει να μετρήσει τρία μεγάλα διαστήματα απουσιών: τα δύο λόγω τραυματισμού σε τετρακέφαλο και προσαγωγούς και το ένα λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τη εθνική Βραζιλίας.