Bild: Στην Τσέλσι Μουρίνιο και Φαλκάο

"Μουρινιάδα" νούμερο δύο για την Πέμπτη. Το γεγονός ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο "ψάχνεται" να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της φετινής σεζόν είναι γνωστό.

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι και θα επιστρέψει στον πάγκο των μπλε από την επόμενη σεζόν. Σύντομα, μάλιστα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Και όχι μόνο αυτό: σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Μουρίνιο θα πάρει για προίκα από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στο Στάμφορντ Μπριτζ και τον Κολομβιανό σούπερ σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρανταμέλ Φαλκάο.

Τα υπόλοιπα γερμανικά ΜΜΕ παίρνουν πολύ σοβαρά τη σημερινή αποκάλυψη της Bild, μιας και εκείνη πρώτη είχε γράψη για την "αρπαγή" του Μάριο Γκέτσε από τη Μπάγερν Μονάχου, την οποία, όπως φάνηκε, δε γνώριζαν ούτε στην ίδια τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Βασίλισσα δεν κατάφερε να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα και έχει ακόμη δύο... εκκρεμότητες: τον τελικό του Κυπέλλου με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο στις 17 Μαΐου και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ντόρτμουντ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, ώστε να διεκδικήσει ένα... θαύμα, την πρόκρισή της δηλαδή στον τελικό.

Μόνο η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει πετύχει κάτι ανάλογο σε επίπεδο Champions League. Υποδέχτηκε στο Ριαθόρ τη Μίλαν, έχοντας ηττηθεί στο Σαν Σίρο του Μιλάνου με σκορ 4-1, αλλά τελικά επικράτησε με 4-0 στις 8 Απριλίου 2004 και προκρίθηκε στα ημιτελικά εκείνης της διοργάνωσης, για να αποκλειστεί τελικά από την Πόρτο του Μουρίνιο!