Λαχτάρα με Τζεμπούρ

Τραυματίας αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Στα μέσα του προγράμματος αισθάνθηκε ξαφνικές ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και σταμάτησε επί τόπου.

Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος αν και σε πρώτη ανάγνωση το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων δε διέγνωσε κάτι ανησυχητικό και αναμένει οι πλήρεις εξετάσεις να δείξουν ότι μπορεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης, ωστόσο, είναι νοκ-άουτ για το ματς, όπως και οι Βασίλης Τοροσίδης και Τζαμέλ Αμπντούν.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ολυμπιακός δούλεψε στην τεχνική. Το δίτερμα που ακολούθησε δεν ήταν αντιπροσωπευτικό για την ενδεκάδα που σκέφτεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καθώς είχε περισσότερο το χαρακτήρα χαλάρωσης.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του ο προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε ότι πιστεύει στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ματς με τον Ατρόμητο και ότι "ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους από έναν παίκτη για κάθε θέση" καλύπτοντας με επιτυχία τις απουσίες. "Στο ποδόσφαιρο ζούμε για τις νίκες", δήλωσε επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός.