Χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης το συμβόλαιο του Τσιώλη

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστή η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Σάκη Τσιώλη μέχρι το 2015, ωστόσο δε φαίνεται ικανή να διατηρήσει τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης στην αρκαδική πρωτεύουσα, αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.

Αυτό ισχύει επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Goal, στο συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης.

Αν, συνεπώς, υπάρξει πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα, τότε ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να αποχωρήσει, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον ίδιο.

Το όνομα του Τσιώλη είχε ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τελικά επέλεξε τον Γιάννη Αναστασίου για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, τα σενάρια έκαναν λόγο και για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, στον οποίο η θέση του Γιώργου Δώνη θεωρείται αβέβαιη.

Από την πλευρά του, ο Καρδιτσιώτης κόουτς αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αν υπάρξει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί, τότε θα μπορέσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι κυανοκίτρινοι καλούνται να ανετρέψουν το εις βάρος του 2-1 αποτέλεσμα του πρώτου ματς και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση για τον τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρτον Φούλοπ αναμένεται εντός της εβδομάδας να επιστρέψει στην Τρίπολη. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το μετεγχειρητικό πρόγραμμα στη χώρα του και ίσως αύριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Αστέρα.