Έξω από τα γραφεία της Superleague οι οπαδοί της ΑΕΚ

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στα γραφεία της Superleague ετοιμάζουν οπαδοί και φίλοι της ΑΕΚ, για την ώρα (13:00) που η αγαπημένη τους ομάδα θα απολογείται στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος την Πέμπτη.

Αυτό που καλείται νομικά να πράξει η ΑΕΚ είναι να καταρρίψει τα όσα γράφει το φύλλο αγώνα της Κυριακής, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, Σταύρος Τριτσώνης γράφει ότι η διακοπή του αγώνα έγινε με υπαιτιότητά της.

Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Χάρης Γρηγορίου, θα καταθέσει την Τετάρτη στον αθλητικό δικαστή όλα τα στοιχεία, όπως και τα υπομνήματα, που έχει συγκεντρώσει αυτές τις μέρες προκειμένου να αποδείξει ότι ο Σταύρος Τριτσώνης όφειλε να συνεχίσει τον αγώνα από τη στιγμή που συναινούσε σε αυτό η ομάδα της Θράκης, ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο και η Αστυνομία είχε εγγυηθεί για την ασφάλεια της συνέχισης του παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα, οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έχουν σχεδιάσει για το μεσημέρι της Πέμπτης ειρηνική πορεία για να διαμαρτυρηθούν και "να ζητήσουν να παιχθεί η παραμονή της ΑΕΚ εντός των γηπέδων και όχι να αποφασιστεί στα χαρτιά".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Original:

"Εμείς σαν Original 21 , σαν ένα ακόμα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ , θα συμμετέχουμε στο πανενωσίτικο κάλεσμα όλων των ΑΕΚτζήδων την Πέμπτη 17/4, ώρα 12:30, στα γραφεία της Super League, ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1 στο Μαρούσι, στο να δοθεί λύση για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου . Απαιτούμε απλά ισονομία στο πιο στημένο και σάπιο πρωτάθλημα του των τελευταίων χρόνων . Δώστε την λύση που μας αναλογεί και βάλτε τους κλέφτες των ονείρων μας φυλακή!".

Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση

Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της Superleague αναμένεται να έχει εκδοθεί τελικά μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου.