Παναθηναϊκός: Να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός τάχθηκε υπέρ της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής - αίτημα που έκανε ο ΟΦΗ προς την Σούπερ Λίγκα - με ανακοίνωση που εξέδωσε. Κι αυτό, διότι στην ΠΑΕ θεωρούν ορθό να τελεσιδικήσει η απόφαση που εκκρεμεί για την ΑΕΚ μιας και υπάρχουν πολλά παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της τελικής κατάταξης. 

Επι παραδείγματι, εάν η ΑΕΚ δεν τιμωρηθεί με -3 για όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό, το παιχνίδι Ξάνθη-Άρης δεν θα είναι αδιάφορο. Κι αυτό, παίζει τον ρόλο του για τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς θα κυνηγήσουν τους βαθμούς για να σωθούν και αν η Ξάνθη δεν κερδίσει, οι πράσινοι με νίκη επί της Βέροιας στο ΟΑΚΑ μπορεί να βγουν 6οι. Και σε περίπτωση που κάποιος εκ των πρώτων πέντε της βαθμολογίας δεν πάρει άδεια, ο ευρωπαϊκός κλήρος θα πέσει στο "τριφύλλι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Με αφορμή σχετικό αίτημα που έχει υποβληθεί προς τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για αναβολή της προσεχούς, τελευταίας αγωνιστικής μέχρι να τελεσιδικήσει η πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ως προς τη βαθμολογία των ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τάσσεται υπέρ του αιτήματος της αναβολής προκειμένου η τελευταία αγωνιστική να διεξαχθεί χωρίς την παραμικρή εκκρεμότητα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες σκιές για την αξιοπιστία του πρωταθλήματός μας". 

πηγή: sport-fm.gr