Εξοργισμένη η διοίκηση του Πλατανιά

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης στον Πλατανιά. Οι διοικούντες τον σύλλογο των Χανίων δεν είδαν με καλό μάτι τη βαριά ήττα με 5-0 από τη Βέροια στην Ημαθία.

Αυτό που ακούγεται από την Κρήτη είναι ότι θα ληφθούν σκληρές αποφάσεις και θα υπάρξουν ανακοινώσεις λύσης συνεργασίας με μεγάλη μερίδα ποδοσφαιριστών.

Τριγμοί υπήρξαν ακόμη και στις σχέσεις με τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο καταλογίζουν μερίδιο ευθύνης για το διασυρμό.

Άλλωστε, ο Πλατανιάς θα προβεί σε γενναία ανανέωση -με τάσεις ενίσχυσης- του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που ακολουθεί, καθώς την προσεχή Κυριακή -21 Απριλίου- ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στα αγωνιστικά ο Τετέ συμπλήρωσε τις 10 κίτρινες, που ισοδυναμούν με 2 αγωνιστικές τιμωρίας. Για φέτος όμως απομένει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Έτσι, ο παίκτης του Πλατανιά θα χάσει για την τρέχουσα περίοδο την εντός έδρας αναμέτρηση των Χανιωτών με τον Λεβαδειακό για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της φετινής Superleague και την πρώτη του επόμενου πρωταθλήματος, αν και εφόσον παραμείνει.