Βλάχος: Η ΑΕΚ θα σωθεί

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία, παίρνοντας τέσσερις ή έξι βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο εξέφρασε ο Μιχάλης Βλάχος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης και νυν προπονητής της ΑΕΚ U-16 τόνισε ακόμη πως η έντονη κριτική του κόσμου μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή. 

Ακόμη, ο Βλάχος αναφέρθηκε στη δουλειά του στις ακαδημίες και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα μικρά παιδιά. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους φοιτητές

Για την ΑΕΚ
"Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα σωθεί με τέσσερις ή έξι βαθμούς κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα, όπως αυτοί που έκαναν την κατάληψη στα Σπάτα, οι οποίοι έχουν δώσει τα λογιστικά βιβλία σε ορκωτούς λογιστές σε μία προσπάθεια προσωποποίησης των χρεών. Αν αυτό επιτευχθεί τότε θα μειωθούν τα χρέη και θα είναι πιο εύκολο να έρθει κάποιος επενδυτής στην ομάδα. Προς το παρόν υπάρχει διοίκηση και αν δεν βρεθεί κάτι άλλο τότε θα συνεχίσουν οι ίδιοι άνθρωποι". 

Για τον Έβαλντ Λίνεν
"Είναι γεγονός ότι ο κόσμος στην Ελλάδα έχει συνηθίσει να ασκεί έντονη κριτική όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα". 

Για τη δουλειά του στην ομάδα U16
"Έχω μία πολύ καλή φουρνιά στη διάθεσή μου. Είμαστε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και παίζουμε με αντιπάλους που έχουν μεγαλύτερη ηλικία, συνεπώς αποκομίζουμε πολλές εμπειρίες. Ωστόσο, το να δουλεύεις με παιδιά έχει τη δυσκολία του, λόγω του… εύθραυστου χαρακτήρα τους. Πέρα από προπονητής πρέπει να είσαι και παιδαγωγός γιατί στις ακαδημίες δημιουργείς τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα των παιδιών". 

πηγή: sport-fm.gr