Πιστεύει στην υπέρβαση της Ξάνθης ο Σολτάνι

Την άποψη ότι η Ξάνθη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο ματς της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Καρίμ Σολτάνι.

Στην πολύ καλή εικόνα των Ακριτών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις αναφέρθηκε ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής με την νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-0).

Ο Σολτάνι τόνισε πως στους δύο τελευταίους αγώνες θα δώσουν το 100% τους ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δουν που θα έχουν πλασαριστεί.

Ακόμη, όσον αφορά το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο,τόνισε πως θα πάνε στη Νέα Σμύρνη χωρίς άγχος να παίξουν το παιχνίδι τους.

"Είμαστε πολύ καλοί όταν παίζουμε εκτός έδρας. Στην Τρίπολη ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση στο πρώτο μέρος σε ένα διάστημα που δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Η επανάληψη ήταν δύσκολη για μας. Δεχθήκαμε πίεση, ο Αστέρας είχε τις δικές του καλές στιγμές αλλά στο τέλος η ομαδική μας προσπάθεια ήταν πολύ καλή και πήραμε αυτό που θέλαμε. Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου και για την νίκη που πήραμε κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο", δήλωσε ο Σολτάνι.