Οι καλές προοπτικές του Αστέρα κράτησαν τον Τσιώλη στην Τρίπολη

Στην προοπτική που υπάρχει στον Αστέρα Τρίπολης για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, απέδωσε την απόφασή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η στάση των φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό του. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε επίσης, πως δεν ήθελε να αιωρείται το μέλλον του, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε στην εφημερίδα Sportday: "Υπάρχει μια συνέχεια εδώ και 15-16 μήνες και ο σύλλογος μου δείχνει ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη προοπτική. Τα παιδιά έχουν δύο χρόνια συμβόλαιο και θα υπάρξει μέλλον με διακρίσεις. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, τόσο με τους ιδιοκτήτες και τον πρόεδρο. Ολα αυτά μαζί με την αγάπη του κόσμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο".

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: "Ο δεύτερος λόγος και ακόμη πιο σημαντικός είναι ότι επειδή έχουμε ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια και μεσολαβούσε αρκετός χρόνος μέχρι τα πλέι οφ, δεν ήθελα να αφήσω να αιωρείται το μέλλον μου στην ομάδα, με κίνδυνο να επηρεαστούν οι παίκτες γι' αυτό και συμφωνήσαμε τώρα".