Μένει στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Λίγες είναι οι πιθανότητες ο Γιώργος Καραγκούνης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή, όπως αποκαλύπτει η SportDay, θεωρείται απίθανο να επιστρέψει το καλοκαίρι στους πράσινους, στους οποίους φαίνεται ότι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του.

Ο λόγος είναι ότι ο 35χρονος παίκτης αισθάνεται υπέροχα στη Φούλαμ, στην οποία αγωνίζεται ως βασικός και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών της αγγλικής ομάδας.

Οι "κότατζερς", μάλιστα, του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και με αυτό τον τρόπο τον επιβραβεύουν για τις εμφανίσεις του. Από την πλευρά του, ο ίδιος θέλει να ζήσει και άλλο την εμπειρία της Premier League και αυτό φαίνεται στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αναλυτική συζήτηση ανάμεσα στον παίκτη και τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου του έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα επιστροφής.

Ο Γιώργος Καραγκούνης τάσσεται υπέρ του μοντέλου με Έλληνες τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Ακόμη ένας και πολύ σημαντικός λόγος είναι η οικογένειά του, η οποία ζει στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσει, πάντως, την επόμενη σεζόν να έχει κοντά του την γυναίκα και τα παιδιά τους.

Ο Καραγκούνης στις επαφές, που θα έχει με τον Αλαφούζο και τις επόμενες ημέρες θα ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον, αλλά θα πει ότι στο μυαλό του τώρα είναι να παραμείνει άλλον έναν χρόνο στη Φούλαμ.

Στο μυαλό του προέδρου υπάρχει –εκτός από την πρόταση επιστροφής– να του προτείνει να αναλάβει πόστο στην ομάδα, μόλις ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.