Σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ ετοιμάζει o Ντέμης

Το πλάνο του για την σωτηρία της ΑΕΚ, σε περίπτωση ναυαγίου στις επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη, ετοιμάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας θεωρεί πως με ένα ποσό της τάξεως των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, μπορεί να ξεπεραστούν τα προβλήματα των κιτρινόμαυρων.

Ο Νικολαΐδης είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την ΑΕΚ και το περασμένο καλοκαίρι, όμως μετά την απόφαση του Θωμά Μαύρου να βγει μπροστά και να ηγηθεί προσπάθειας για την σωτηρία της ομάδας, αποφάσισε να κάνει πίσω.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Βιντιάδη. Ο Έλληνας εφοπλιστής περιμένει την άφιξη του Κιθ Χάρις στην Ελλάδα, ενώ προσπαθεί να εξασφαλίσει μέρος των χρημάτων που θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία. Επίσης, αναμένει τη ρύθμιση των χρεών της ΑΕΚ, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την είσοδό του στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ελεύθερος με προθεσμία για το θέμα των χρεών της Ένωσης ο Νίκος Θανόπουλος

Ελεύθερος με 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί, προσκομίζοντας στοιχεία που αποδεικνύουν ότι επί ημερών του στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπήρχαν εκκρεμότητες προς το Δημόσιο, έμεινε ο Νίκος Θανόπουλος. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε στις 13:20 της Τρίτης ο Νίκος Θανόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί στον Εισαγγελέα. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Θανόπουλος είχε βρεθεί στη ΓΑΔΑ, ήδη από το πρωί της Τρίτης. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης παρουσιάστηκε αυτοβούλως, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την περίοδο προεδρίας του στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ο Θανόπουλος αναμενόταν να αναφερθεί στα οικονομικά στοιχεία της δικής του παρουσίας στην ΑΕΚ.

πηγή: novasports.gr