Γαλαξίας αστεριών σε Μόναχο και Παρίσι

Σε γαλαξία αστεριών θα μετατραπεί η Τρίτη με τις αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, να δεσπόζουν στην αθλητική επικαιρότητα της ημέρας. Διαιτητής στο παιχνίδι των Γερμανών με τους Ιταλούς θα είναι ο Μαρκ Κλατενμπουργκ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Όμπι Μίκελ και Μάτα, κατά το παρελθόν, χωρίς όμως να τιμωρηθεί.

Σε ό, τι αφορά το παιχνίδι, η Γιουβέντους αναμένεται να παίξει αμυντικά καθώς ο Κόντε είπε πως “είναι πιθανό να αφαιρέσουμε έναν παίκτη από την επίθεση και να ενισχύσουμε το κέντρο”. Για τον προπονητή των Γερμανών, Γιουπ Χάινκες, η ιταλική ομάδα είναι σαφώς υπολογίσιμη και εμπνέει σεβασμό, ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποψινή του αντίπαλο είπε: “Πέρα από κορυφαίος σύλλογος έχει δύο σημαντικά στοιχεία. Αφενώς είναι πολύ ιταλική ομάδα και αφετέρου άκρως δημιουργική και επικίνδυνη στην επίθεση. Μιλάμε για έναν μύθο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που σαν φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες του”.

Με την επιθυμία των Γάλλων της Παρί, για παραμονή του Άγγλου σούπερ σταρ, Ντέιβιντ Μπεκαμ στο Παρίσι, να είναι δεδομένη, οι Παριζιάνοι υποδέχονται τους Καταλανούς της Μπάρτσα και θέλουννα θυμηθούν εποχές Γουεά, όταν το 2 – 1 τους οδήγησε στα ημιτελικά με αντίπαλο τη Μίλαν. Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι η Παρί έλαβε 700.000 αιτήσεις στην ιστοσελίδα της για εισιτήρια ενόψει του σημερινού αγώνα στο Παρκ ντε Πρενς.

Αγωνιστικά οι Γάλλοι θα στερηθούν τον Τιάγκο Μότα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Οι Ισπανοί θα στερηθούν των υπηρεσιών του Πέδρο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο βασικό σχήμα, έναν εκ' των Τέγιο, Σεσκ και Αλέξις. Δεδομένη είναι και η απουσία του Πουγιόλ, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ στον πάγκο της Μπάρτσα επιστρέφει ο Τίτο Βιλανόβα.