Σε αναμμένα κάρβουνα ο Δικέφαλος

Όπως το δει κανείς... Η ΑΕΚ με το βαθμό που απέσπασε στη Λιβαδειά χθες (0-0) έκανε ένα μικρό βήμα για την παραμονή της σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Άρη και Πανθρακικού. Έχασε, ωστόσο, την ευκαιρία με νίκη να ανασάνει ακόμη περισσότερο και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία.

Η «Ένωση» εξακολουθεί να απέχει τέσσερις βαθμούς από τον Άρη και τρεις από τον Πανθρακικό. Πιθανότατα μία νίκη επί της ομάδας της Κομοτηνής την 29η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ θα διασφαλίσει τη σωτηρία της, αλλά ακόμη δεν μπορεί να... κοιμάται ήσυχη.

Δύσκολα, ωστόσο, μπορούσε να διεκδικήσει η ΑΕΚ κάτι καλύτερο από το χθεσινό παιχνίδι. Όλες κι όλες έξι τελικές προσπάθειες είχε στο ματς, τις πέντε εκτός περιοχής και μία εντελώς ακίνδυνη κεφαλιά του Πετρόπουλου μέσα στην περιοχή, ενώ η μοναδική στιγμή που απείλησε ήταν με εκτέλεση φάουλ του Ανάκογλου.

Οργή για Κομπότη

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη. Η διοίκηση της ΠΑΕ καταγγέλλει πως απειλούσε λέγοντας «αν δεν σας ρίξω, να με γ...», ενώ τονίζουν πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην επιτρέψει στον κόσμο της ομάδας να μπει στο γήπεδο δίνοντας λιγοστά εισιτήρια σε αντίθεση με τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οργισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ και με τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη, που δεν απέβαλε τον Χοσέμι για τράβηγμα στον Πετρόπουλο που είχε βρεθεί τετ-α-τετ.

Προβλήματα με ΠΑΣ

Στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν και γνωρίζουν πως χρειάζονται κι άλλους βαθμούς για να νιώσουν πιο ήσυχοι. Στο ματς της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, εκτός μάχης θα είναι οι τιμωρημένοι Φούντας και Κορδέρο (ο τελευταίος θα χάσει και το ματς με τον Πανθρακικό), ενώ επανέρχεται ο Γκερέιρο. Με προβλήματα αποχώρησαν από το χθεσινό ματς οι Πετρόπουλος (αιμάτωμα στη γάμπα), Τσουκαλάς (αιμάτωμα στο μηρό) και Μπουγαΐδης (θλάση στα πλευρά). Παρότι σε πρώτη φάση δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάστασή τους, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αποφόρτιση, ενώ την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Πηγή: sport-fm.gr