Σε Γ. Καραϊσκάκης και ΟΑΚΑ ο Ερίκ Καντονά

Έναν ξεχωριστό επισκέπτη θα υποδεχτούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ερίκ Καντονά, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα με την ιδιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά με αυτή του τηλεοπτικού παρουσιαστή και παραγωγού!

Συγκεκριμένα, η παλιά μεγάλη δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την επιμέλεια σειράς ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+ με θέμα τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη.

Ένα από αυτά είναι και το ντέρμπι "αιωνίων" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο αστέρα να επισκέπτεται τη χώρα μας προκειμένου να μιλήσει με παράγοντες αλλά και φιλάθλους από τις δύο ομάδες στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ.

Ο Καντονά θα είναι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Πλατανιάς, ενώ την Κυριακή θα παραστεί στο Γ. Καραϊσκάκης για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, όπου θα έχει μεταξύ άλλων την ευκαιρία να τα πει και από κοντά με τον παλιό του φίλο Φρανσουά Μοδέστο.

Το γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να γυρίσει πλάνα και έχει επισκεφτεί το μουσείο του Ολυμπιακού. Φυσικά οι Γάλλοι θα δώσουν το παρών και στο ντέρμπι "αιωνίων" την 14η Απριλίου.

Πηγή: novasports.gr