Πέντε και συνεχίζει…

Στο ουδέτερο της Λιβαδειάς Παναθηναϊκός και Ατρόμητος μοιράστηκαν τους βαθμούς, αλλά όχι και τις εντυπώσεις καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι ικανοποιημένη από τη μη κατάκτηση της νίκης.

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης αλλά η ανατροπή του Φορναρόλι από τον Γιαννούλη και η εκτέλεση του πέναλτι από τον Τοτσέ στο 40' έβαλαν τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ. Το 1-0 δε βοήθησε ψυχολογικά τους πράσινους.

Είναι φανερό ότι διανύουν περίοδο παρατεταμένης εσωστρέφειας. Ο Κούτσι του Ατρόμητου έχασε δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση και εκείνη τελικά ήρθε με σουτ του Ιγκλέσιας στο 76' έπειτα από προσπάθεια του Μπέλιτς που είχε πριν από λίγο μπει στον αγώνα. Το τελικό 1-1 άφησε τον Παναθηναϊκό χωρίς νίκη για πέμπτο σερί αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις (Μάλαγα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός, Μάριμπορ, Ατρόμητος).

Ο Παναθηναϊκός κατέχει μόλις τη 13η θέση στη φετινή Superleague και πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα εσωτερικά της ομάδας καθώς ο Κώστας Κατσουράνης έχει στοχοποιηθεί στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων και της "βεντέτας" για τον έλεγχο των αποδυτηρίων που έχει ξεκινήσει στο "τριφύλλι".

Ούτε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του Παναθηναϊκού, παρά την επίσημη στήριξη που δέχτηκε διά στόματος Γιάννη Αλαφούζου μόλις την περασμένη Παρασκευή. Από την άλλη, οι χαμένες ευκαιρίες του Ατρόμητου του στέρησαν το δικαίωμα να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το γκολ του Τοτσέ ήταν το πρώτο που δέχτηκαν οι Περιστεριώτες στο πρωτάθλημα, οι οποίοι το προσεχές Σάββατο υποδέχονται τον Ολυμπιακό.