Συναντήσεις Μαρινάκη με φιλάθλους του Ολυμπιακού

Με κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού θα συναντηθεί ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης  την Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, επιθυμεί ν' ακούσει τις παρατηρήσεις και τους προβληματισμούς της συγκεκριμένης μερίδας των φιλάθλων, εν όψει του σχεδιασμού της νέας περιόδου. Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες, ανάλογες επαφές με φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων των Πειραιωτών θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ στο γραφείο του, είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη. Μάλιστα, οι βετεράνοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για να του το προσφέρουν.

Επίσης, ο κύριος Μαρινάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να τους ζητήσει να πορευτούν με νίκες στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε πως οι "Πειραιώτες" έχουν ακόμη να δώσουν επτά αγώνες, τέσσερις για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, τον Πλατανιά, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, καθώς και δύο συν ένα για το κύπελλο. Οι δύο είναι με τον Πανθρακικό για τον ημιτελικό γύρο, συν τον τελικό σε περίπτωση κατά την οποία περάσουν οι «ερυθρόλευκοι» το εμπόδιο της ομάδας της Κομοτηνής.

πηγή: novasports.gr