Επιστρέφει και επίσημα στη Λεωφόρο το τριφύλλι

Μετά από συνάντηση που έγινε το Σάββατο (23/2) στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης συμφώνησαν στις λεπτομέρειες για την επιστροφή του τριφυλλιού στην ιστορική του έδρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος και ο αντίστοιχος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος συζήτησαν τους όρους χρήσης του γηπέδου, τα ποσοστά που θα λάβει η κάθε πλευρά και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την επιστροφή των πράσινων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Τα αποτελέσματα της σύσκεψης ήταν θετικά, υπήρξε συμφωνία σε όλα, με αποτέλεσμα ν΄ ανοίγει, πλέον, ο δρόμος για την επιστροφή του τριφυλλιού στη φυσική του έδρα. Μόλις συνταχθούν τα μισθωτήρια συμβόλαια και τυπικά υλοποιηθούν τα των λεπτομερειών της συμφωνίας θα υπάρξει αίτημα του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα, ώστε ν΄ αλλάξει η έδρα της αθηναϊκής ομάδας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει οποιασδήποτε μορφής κόλλημα από τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει, πλέον, σημαντική πιθανότητα να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός τη «Λεωφόρο» και την τρέχουσα σεζόν.

πηγή: novasports.gr