“Τούμπαρε” τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Καλύτερος από τον Παναθηναϊκό ήταν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έφτασε στη νίκη με 2-0, βοηθούμενος και από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 38', λόγω αποβολής του Σο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σο δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα του μόλις στο 40ό δευτερόλεπτο του αγώνα!

Ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Καρνέζη, με εξαίρεση ένα σουτ του Λάζαρ που απέκρουσε με δυσκολία ο γκολκίπερ του ΠΑΟ στο 23'.

Η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς το μέρος του ΠΑΟΚ όταν αποβλήθηκε ο Σο, και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο 58', όταν ο Καμαρά μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός, όμως ουσιαστικά δεν κατάφερε να “βάλει δύσκολα” στον ΠΑΟΚ, που στο 81' “καθάρισε” το παιχνίδι με προβολή του Βούκιτς, μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη που απέκρουσε δύσκολα ο Καρνέζης.

Ο Καμαρά θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και το 3-0 στις καθυστερήσεις, όμως στο τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρνέζη.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, μειώνοντας και πάλι στον έναν πόντο τη διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην “κούρσα” για τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.