Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ μέχρι την Τρίτη ο Πάμπλο Γκαρσία

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ανοιχτή ρήξη στις σχέσεις του με τον Γιώργο Δώνη, αλλά και τη ρητή στήριξη της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Γκαρσία θα παραθέσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Δώνης φέρεται να ζήτησε από τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή να άρει την απόφασή του “ή βασικός ή εκτός αποστολής”, ξεκαθαρίζοντάς του ότι η ομάδα τον χρειάζεται έστω και στον πάγκο, εν όψει και των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν, όμως η απάντηση του Γκαρσία ήταν “δεν μπορώ να το κάνω αυτό”.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, πάντως, φαίνεται πως στην πλειονότητά του παίρνει ανοιχτά το μέρος του Πάμπλο Γκαρσία, που είναι ένα από τα “αγαπημένα παιδιά” της ασπρόμαυρης εξέδρας τα τελευταία χρόνια, και έχει ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσει στα επόμενα παιχνίδια, στην πρώτη ουσιαστικά “σύγκρουσή” του με τον Ιβάν Σαββίδη,