Αγγλική υπόθεση το Europa League

Στο Champions League δεν τους έμεινε κανείς. Για πρώτη φορά (στα προημιτελικά) από τη σεζόν 1995/96. Οι Άγγλοι ωστόσο αντεπιτίθενται στο Europa League! Και μάλιστα με… ποικιλία τρόπων: Ανατρέποντας την κατάσταση -όπως η Τσέλσι, που έβαλε όσα χρειάστηκε στη Στεάουα (3-1) για να προκριθεί.

Βλέποντας τον χάρο με τα μάτια τους -όπως η Τότεναμ, που συνετρίβη από την Ίντερ (4-1), αλλά την έσωσε το γκολ του Αντεμπαγιόρ στην παράταση.

Και αποφεύγοντάς στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον έξτρα χρόνο -όπως η Νιούκαστλ, που άφησε ξερή την Ανζί (1-0) στις καθυστερήσεις… των καθυστερήσεων!

Κατά τ’ άλλα, η Βασιλεία έμεινε με… ανεξήγητο τρόπο όρθια στην Αγία Πετρούπολη (1-0), σε αντίθεση με τη Λεβάντε, που δεν άντεξε περισσότερα από 90 λεπτά το κρύο του Καζάν (2-0 από τη Ρούμπιν στην παράταση).

Κι ενώ η Φενέρμπαχτσε περνούσε αγκομαχώντας στα προημιτελικά (1-1 με την Πλζεν), Λάτσιο και Μπενφίκα συναγωνίζονταν ποια θα το κάνει… ευκολότερα. επικρατώντας για δεύτερη φορά της Στουτγκάρδης (3-1) και της Μπορντό (3-2) αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr