Ασπίδα του Ολυμπιακού στον Πάολο Μασάντο

Να φέρει πιο κοντά τον κόσμο του Ολυμπιακού στους παίκτες της ομάδας επιχειρεί ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Η νίκη με σκορ 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης στον δεύτερο αγώνα της φάσης των οκτώ του κυπέλλου Ελλάδος δεν εντυπωσίασε τον Μίτσελ, ούτε όμως και τους οπαδούς των ερυθρολεύκων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το γνωστό φαινόμενο της αποδοκιμασίας του Μασάντο έκανε και πάλι την εμφάνισή του, καθώς ο Πορτογάλος πραγματοποίησε και πάλι μέτρια εμφάνιση.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε: "Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι όσους παίκτες επιλέγει ο προπονητής και μπαίνουν στο γήπεδο, πρέπει να τους αποθεώνουν να είναι δίπλα τους. Να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες. Αυτό δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα σε βάρος της ομάδας. Να δέχονται οι φίλαθλοι την ομάδα όπως είναι για το καλό του Ολυμπιακού".

Για το ίδιο θέμα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε: "Έχει παρατραβήξει αυτό το φαινόμενο. Ο ποδοσφαιριστής Μασάντο, όπως και κάθε άλλος που που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στηρίζεται από τη διοίκηση της ομάδας. Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια που κάποτε κοροϊδεύαμε σε άλλες ομάδες".