Πανιώνιος: Η παρουσία Μπεθάνη στη Νέα Σμύρνη γέννησε σενάρια

Πριν μερικές εβδομάδες, στον Ελληνικό Τύπο υπήρξε δημοσίευμα που έκανε λόγο για το ενδιαφέρον του Γιάννη Μπεθάνη να αναμιχθεί στα διοικητικά δρώμενα του Πανιωνίου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, o Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, παρακολουθώντας την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το νικηφόρο αποτέλεσμα για τους "κυανέρυθρους". Η παρουσία του κυρίου Μπεθάνη, παλιού ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου, στη Νέα Σμύρνη, μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και απολύτως τίποτα.

Το ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και αν όντως ενδιαφέρεται να ασχοληθεί σοβαρά με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος θα φανεί σύντομα, αφού, λογικά, πρόκειται να συναντηθεί με τους διοικούντες τον σύλλογο στο προσεχές μέλλον.

Ο κύριος Μπεθάνης βρέθηκε για πρώτη φορά στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησε αγώνα του Πανιωνίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως την Κυριακή μέσω ανακοίνωσής του στο Facebook, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την Κόρινθο και την προεδρία, μεταβιβάζοντας τη διοίκηση της ΠΑΕ σε 5 πρόσωπα.