Mπακασέτας: Στον Αστέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τόνισε πως εάν μπουν δυνατά με πάθος και όρεξη όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

"Εμείς έχουμε θέσει γερές βάσεις από την αρχή της χρονιάς και η ομάδα πάει καλά. Στην έδρα μας έχουμε δείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι η απουσία του Παπαδόπουλου είναι πολύ σημαντική μιας και αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα της Κομοτηνής".

Για το που θα κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι:

"Εμείς αν έχουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε δείξει πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Αστέρας στο ματς με τον Πανθρακικό:

"Ο Πανθρακικός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται άδικα σε αυτές τις θέσεις και η προσθήκη του Δημήτρη Παπαδόπουλου έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του με τα γκολ που έχει πετύχει".

Για το ποιοι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή στον Πανθρακικό:

"Με τους παίκτες που διαθέτουμε δεν φοβόμαστε κανέναν μιας και έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες αλλά αν πρέπει να προσέξουμε κάποιους αυτοί είναι σίγουρα οι Λουσέρο και Βαϊρουά που είναι αρκετά φορμαρισμένοι".

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα:

"Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε δυνατά με πολύ πάθος και πολύ δύναμη. Άμα δείξουμε αυτά τα στοιχεία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για την επάνοδό του:

"Είχα έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό που με άφησε δύο μήνες έξω. Πλέον ο προπονητής με παίρνει κοντά στην αποστολή και περιμένω την ευκαιρία για να γυρίσω στους αγωνιστικούς χώρους".

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr o παίκτης: