“Τσεκάρει” ξενοδοχεία στη Βραζιλία ενόψει Μουντιάλ ο Φύσσας

Στη Βραζιλία, για να αξιολογήσει γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, βρίσκεται ο Τάκης Φύσσας. Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Ελλάδος θα εξετάσει προπονητικά κέντρα και ξενοδοχεία στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στο Σάο Πάολο, στο Σαλβαντόρ και στο Μπέλο Οριζόντε, αφού σε μία από αυτές τις πέντε πόλεις θα διαμένει η αποστολή σε περίπτωση που η Εθνική προκριθεί στο Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2014.

Ο Τάκης Φύσσας θα παραμείνει στη Βραζιλία μέχρι και τις 9 Μαρτίου και το επόμενο διάστημα θα γίνει η τελική επιλογή από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα διαβάσει πρώτα τις εκθέσεις του συνεργάτη του. Το προπονητικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επιδιώκει να ολοκληρώσει τις επαφές, παρότι δεν έχει εξασφαλιστεί την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άλλωστε, το ματς που θα κρίνει πολλά στον όμιλο είναι το ντέρμπι με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, στις 22 Μαρτίου 2013.

Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και παρακολουθεί αγώνες του πρωταθλήματος, όπως το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Εντός της εβδομάδας, ο Πορτογάλος θα καλέσει τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Ως γνωστόν, θα απουσιάσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που δεν βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Σχετικά με την υπόθεση του Έργκους Κάτσε, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη σχετικά με την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου και όσο περνάει ο καιρός, το πιθανότερο είναι ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ να αποδεχτεί την πρόταση της Εθνικής Αλβανίας.