Πολεμικό κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ

Μπορεί η Βασίλισσα να νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως το καλό αποτέλεσμα δεν συνδυάστηκε και με καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο λόγος για τη Ρεάλ που ζει έναν μικρό εμφύλιο καθώς οι ισπανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για δύο αντίπαλα στρατόπεδα στα άδυτα των Μαδριλένων.

Με αφορμή το γεγονός πως ο Κασίγιας δεν πανηγύρισε το γκολ του Κριστιάνο η ιστοσελίδα “El Confidencial Digital” επισημαίνει πως η Ρεάλ είναι χωρισμένη στα δυο, σε Ισπανούς και Πορτογάλους. Δύο είναι τα αντίπαλα γκρουπ στο εσωτερικό των Μαδριλένων σύμφωνα πάντα με τον ισπανικό τύπο.

 Η πρώτη ομάδα με πρωτοστάτη τον Ικέρ Κασίγιας τονίζει πως οι “αντίπαλοι” επηρεάζουν τον συμπατριώτη τους Ζοσέ Μουρίνιο στις επιλογές του για την ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και δεύτερη δεύτερη ομάδα επικρίνει την υπεροψία των Ισπανών παικτών. Η μη χρησιμοποίηση του Ράμος κόντρα στη Σίτι έχει φέρει αναστάτωση στα αποδυτήρια, ενώ ενώ το γεύμα που μοιράστηκε με ορισμένους συμπαίκτες του, μέλη του στρατοπέδου, έχει δημιουργήσει έντονα σενάρια για αποχώρησή του από την ομάδα.