Τα πλάνα Λίνεν για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Η προπόνηση της ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης δεν είχε μόνο ένταση, αλλά και μπάλα. Μετά τη μακράς διάρκειας συζήτηση για τα όσα είπε , ο Έβαλντ Λίνεν για τους Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Γιώργο Κατίδη, ο Γερμανός προπονητής έδειξε τις πρώτες σκέψεις του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το sport-fm.gr.

Και μάλιστα χρησιμοποίησε και τους δύο παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο με τους βασικούς. Κι αν για τον Μπουγαΐδη ήταν αναμενόμενο, η έκπληξη ήταν ο Κατίδης που (ελλείψει του τιμωρημένου Φούντα) δοκιμάστηκε ως δεύτερος επιθετικός στο πλευρό του Πετρόπουλου.

Το σχήμα που δοκιμάστηκε ήταν το 4-4-2, αλλά όχι με ρόμβο στο κέντρο. Οι τέσσερις μέσοι ήταν στην ίδια ευθείας. Μητρόπουλος και Φέτσης ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Γκερέιρο αριστερά και τον Κορδέρο δεξιά. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν στο τέρμα, Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής ήταν τα στόπερ, ο Τσουκαλάς χρησιμοποιήθηκε δεξί μπακ (αντί του τραυματία Βλάχου και από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ ο Αρκούδας) και αριστερά έπαιξε ο Παπαδημητρίου αντί του Τσουμάγκα που απείχε από το δίτερμα για προληπτικούς λόγους.