Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδος έξι ομάδες

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννινα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ, στην αναμέτρηση της ημέρας, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και η Βέροια κοντράρεται με τον Πανθρακικό.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην Ήπειρο εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών, με τον Μίτσελ να μην υπολογίζει Μοδέστο, Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Φουστέρ, Λυκογιάννη, Βλαχοδήμο και Πίνο.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα επιθεωρούν τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών.

Ο αγώνας δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν ακόμα και αυτή την ώρα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της Superleague επιζητά τη διάκριση και στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν την υπέρβαση, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Για τον Πλατανιά λείπει ο Καστέλς, ο οποίος θα χάσει ολόκληρη την υπόλοιπη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι, αντίστοιχα, δεν υπολογίζουν τους Φούλοπ, Καλαντζή και Ουρτάδο για τον πρώτο προημιτελικό.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα μετά το διπλό στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στον Πανθρακικό για το Κύπελλο.

Για τους γηπεδούχους εκτός είναι οι Καλί, Σνάουτσνερ και Μπαργκάν, ενώ οι Θρακιώτες δεν υπολογίζουν στους Λαδάλη, Στάθη, Κουτσόπουλο και Σκλιοπίδη.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καλί, Σνάουτσνερ και Μπαργκάν για το εντός έδρας ματς με τους Θρακιώτες.