Άρης: Επιχείρηση ανόρθωσης ηθικού με Βελλίδη, Αγκάνθο

Με τους Μάρκο Βελλίδη και Νταβίντ Αγκάνθο διεξάγεται η προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο. Ο τερματοφύλακας των κιτρίνων προέρχεται από τραυματισμό. Ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Βέροια, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Ωστόσο, αμφότεροι οι παίκτες επιστρέφουν σταδιακά στις προπονήσεις και πέραν όλων των άλλων, η φυσική τους παρουσία είναι πολύ σημαντική από άποψη ψυχολογίας για όλη την ομάδα.

Ουσιαστικά, στον Άρη επιχειρούν να ανορθώσουν ηθικό για το μεγάλο ματς της Δευτέρας της Βέροιας, κόντρα στη "Βασίλισσα του Βορρά", που θα κρίνει πολλά αναφορικά με τον υποβιβασμό από τη Superleague στη Football League.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στον Βελλίδη, η κατάστασή του είναι άκρως βελτιωμένη, οι πόνοι έχουν υποχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και δεν αποκλείεται, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά τα επόμενα 24ωρα, να θέσει υποψηφιότητα συμμετοχής στην αποστολή για την Ημαθία.

Βεβαίως, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτομάτως αποκτά ενδιαφέρον το θέμα της υπεράσπισης της εστίας, κόντρα στη Βέροια, με το δίλλημα να είναι συγκεκριμένο: Βελλίδης ή Διούδης; Ο Γιάννης Μιχαλήτσος καλείται να βρει την απάντηση.

Ο προπονητής του Αρη, περιμένει, εξάλλου, καλά νέα και από τον Κοέλιο. Ο Πορτογάλος που δεν έπαιξε στο "Καραϊσκάκη", εικάζεται πως θα είναι έτοιμος, όπως και ο Ζαραδούκας, ο οποίος στην Αθήνα, ξεκούρασε το πόδι του.

Τέλος, Πουλίδο και Γιαννιώτας, αναμένεται να μπουν χωρίς πρόβλημα στο γήπεδο, συμμετέχοντας κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα. Η εκγύμναση είναι διπλή. Περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα μπάλα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Από την Πέμπτη και μετά ο Μιχαλήτσος θα πορευτεί με μονές προπονήσεις, επικεντρώνοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά της αναμέτρησης που έρχεται.

Σε διοικητικό επίπεδο, στο καθιερωμένο Δ.Σ της Τετάρτης, θα αναλυθεί το αποτέλεσμα των επαφών με ΕΠΟ, ΠΣΑΠ και Superleague και θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα, τα οποία θα έχουν να κάνουν, σχεδόν αποκλειστικά, με τις επαφές που θα πρέπει να γίνουν με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να προκύψουν συμφωνίες. Μέχρι τις 12 Μαρτίου, ημέρα του επόμενου δικαστηρίου για την εκδίκαση των νέων ασφαλιστικών μέτρων για την ακύρωση της προσφυγής στο άρθρο 99, υπάρχει το χρονικό περιθώριο, προκειμένου να επέλθει συνεννόηση.