Πιο κίτρινη και από τη φανέλα της η ΑΕΚ

Πολλά είναι τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Τραυματισμοί, τα γνωστά οικονομικά ζητήματα που ταλανίζουν τους κιτρινόμαυρους και μαζί μ' αυτά οι κίτρινες κάρτες. Ο Δικέφαλος είναι η τρίτη πιο κιτρινισμένη ομάδα της Super League, ενώ αρκετοί παίκτες της βρίσκονται στο όριο καρτών.

Μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ακόμα τέσσερις κίτρινες που, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 79 κίτρινες ακολουθώντας τον Άρη που έχει 90 και την Ξάνθη που έχει 80.

Οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να υπολογίζουν τους Φούντα και Μητρόπουλος στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τους Φούντα και τον Μητρόπουλο αντίστοιχα.

Ακόμα επτά παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών. Αυτοί είναι οι: Κουτρουμπής, Φέτσης, Κορδέρο, Φούντας -που έχουν από έξι κίτρινες και στην επόμενη που θα δεχθούν θα αναγκαστούν να απουσιάσουν σε δύο από τις τέσσερις προσεχεις αναμετρήσεις. Κοντά σε αυτόυς οι Γκερέιρο, Φουρτάδο και Αρκούδας - που έχουν από τρεις και με μια ακόμα θα λείψουν σε ένα από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.