Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη για τον Σανκαρέ

Αισιόδοξος για την αγωνιστική πορεία του Αστέρα, η οποία πιστεύει ότι θα είναι καλύτερη από την περσινή, εμφανίστηκε ο Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ. Ο αμυντικός της αρκαδικής ομάδας δήλωσε ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα, ενώ τόνισε πως πρότυπό του ήταν ο Λιλιάν Τουράμ.

Σχολιάζοντας το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Πλατανιά, είπε ότι δεν γνωρίζει πολλά για την ομάδα της Κρήτης και ότι είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή γιατί πρόκειται για έναν αντίπαλο που παίζει με κλειστή άμυνα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα και όπως είπε η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε της ευκαιρίες που είχε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μαρίτιμο και γι' αυτό αποκλείστηκε. Ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά και όπως δήλωσε όλη η ομάδα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

Μιλώντας για τα όνειρά του είπε ότι θα ήθελε να παίξει στο Champion League και να έχει μια καλή χρονιά με τον Αστέρα σε συνδυασμό με την έξοδο στην Ευρώπη και μια καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.