Σκόνταψε στα δοκάρια ο Ατρόμητος

Πολύ καλή απόδοση, αρκετές ευκαιρίες, τρία δοκάρια. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από την ομάδα του; Φαινομενικά τίποτα! Στην περίπτωση όμως του Ατρομήτου, αυτό που έλειπε για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή του εμφάνιση ήταν το γκολ.

Οι Περιστεριώτες είχαν τρία δοκάρια - δύο ο Μάντζιος, ένα ο Ουντότζι, καθώς και 20 τελικές προσπάθειες, δεν απειλήθηκαν καθόλου, ωστόσο έμειναν στο 0-0 μένοντας με την απορία για το πώς έχασε τους τρεις βαθμούς. 

Οι παίκτες του Αναστόπουλου, έκαναν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, ενώ από την άλλη οι Ηπειρώτες αν και ήταν αγνώριστοι, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να φύγουν από το Περιστέρι με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους.

Στα 20 πρώτα λεπτά οι παίκτες του Αναστόπουλου ήταν σαρωτικοί, αλλά άτυχοι. Απείλησαν αρχικά με σουτ από τους Καραγκούνη και Μπρίτο τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Είχαν όμως κάνει εμφανείς τις διαθέσεις τους. Στο 10’ ο Μπρίτο λίγο έλειψε με τακουνάκι να σκοράρει, όμως ο Ταμπάσης τον κατάλαβε και απέκρουσε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μάντζιος έπιασε εκ κινήσει σουτ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο δοκάρι του ΠΑΣ.

Ο Μάντζιος συνέχισε να είναι άτυχος, καθώς στο 16ο λεπτό σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι των Ηπειρωτών, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του ήταν ακίνδυνος, χωρίς να μπορεί να κρατήσει τη Μπάλα, ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει στην κατοχή του την μπάλα, χωρίς τελικά να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, παραμένοντας μέχρι το τέλος του αγώνα στο μηδέν.